Семеен хотел-механа Чучура, Копривщица

Семеен хотел-механа Чучура, Копривщица
Aдрес: бул. Х. Н. Палавеев 66
Телефон: +359 888 347 770; +359 7184 2712;
+359 7184 3020
Уебсайт: http://www.mehana.eu/
Country Flag България - Копривщица
Семеен хотел-механа Чучура, Копривщица

В Семеен хотел-механа Чучура Ви очакват условия за отмора и почивка, в чиито обятия да се потопите и да останете доволни и удовлетворени.

Семеен хотел - механа Чучура

Петте двойни стаи са обзаведени с най-необходимите екстри, подхождащи на съвременния човек - самостоятелен санитарен възел, телевизор и радио.

Механата е с битово обзавеждане, изрисувани стени, разполага с 45 места и лятна градина с 30 места, откъдето да съзерцавате невероятната природа и неповторимите копривщенски пейзажи.

Отпуснете се до камината, заслушани в ромона на водата от каменния чучур, докато опитвате специалитети като боров мед, сладка от горски плодове, овче мляко.

Семеен хотел - механа Чучура

За мераклиите, по предварителна заявка, ще бъдат приготвени домашна баница, тутманик, пататник, пълнено печено агне и други храни по рецептите на копривщенските майстор-готвачи.

Хотелът се намира във възрожденския град Копривщица, в близост до историческия площад 20-ти Април. Mостройката е изградена в традиционния стил и е място, където да съчетаете почивката си с културни мероприятия и опознаване на тази част от българската традиция.

Тук можете да видите изработка на плъсти, кебета, плетени на една кука, рисувани глинени гърненца, дърворезби и други занаяти от Българското Възраждане.

За да не скучаете през свободното си време хотел Чучура предлага разнообразни възможности за забавление:

  • велосипеди под наем
  • разходки сред природата, през живописни местности
  • природни и исторически забележителности, находящи се в региона
  • условия за културен туризъм и екотуризъм
Свържете се с нас:

		
		NULL