Дограма и гаражни врати в с. Могила | ЖИВОДАР 01 ЕООД

Описание

ЖИВОДАР 01 ООД е фирма със седалищен адрес в с. Могила и се занимава с производство на различни видове дограма за дома и офиса, както и с производство и търговия на врати за разнообразни цели. Те заемат стабилно място на българския пазар и са добре позната фирма в Старозагорска област.

Клиентите им избират да се доверят на ЖИВОДАР 01 ООД, тъй като те пазят традициите на качественото производство с материали, отличаващи се с издръжливост и функционалност, но заедно с това активно използват новите технологии в сферата, за да предоставят на клиентите си наистина добър продукт.

Асортиментът на фирмата е изключително богат и разнообразен. Част от продуктите, които можете да намерите при тях са:

  • PVC дограма

  • гаражни врати

  • секционни врати

Освен че фирмата предлага продуктите си на пазара, тя осигурява и монтаж.

ЖИВОДАР 01 ООД е лидер на пазара за региона, в който се намира и това не е случайно. Те разполагат с екип от специалисти, които имат дълги години опит в сферата и не се затрудняват да намерят решение дори в най-сложната ситуация. А цените са изцяло съобразени с възможностите на средностатистическия българин.

ЖИВОДАР 01 ООД си поставят мисията да осигурят качествено решение за устройството на българския дом на достъпна цена.

На посочените координати те ще отговорят на всяко Ваше запитване.
Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече