Арт-Стоун / Art Stone – щампован бетон, фибробетон

Описание

Арт-Стоун е фирма със седалище град Сливен, която предлага изработка на изделия от фибробетон и щампован бетон, които са подходящи за всеки интериор и екстериор – за къщи, хотели, офиси, градини, аква паркове и други.

Art Stone разполага с екип от професионалисти, които изпълняват всяка поръчка според изискванията на клиента, като добавят много стил и индивидуалност. Фирмата предлага голям избор от цветове, а технологията, която използва придава на обикновено изглеждащия бетон естествен вид на гранит, камък, дърво, кожа и зидария.

Щампован бетон

Щампованият бетон има висока устойчивост и е по-дълготраен от класическия бетон, защото използва защитни лакови покрития и циментно-кварцови посипки. Предоставя богат избор от цветове, поддържа се лесно и с него изделията се изграждат по-бързо. Щампованият бетон е особено подходящ за улици, алеи, пешеходни зони, паркинги, площадки, зони около басейни, тераси и други.

Фибробетон

Фибробетонът е много лек материал и затова изделията, изработени с него са лесни за монтаж и удобни за пренасяне. Те са устойчиви на появата на плесени, корозия, UV-лъчи, гниене и вредни атмосферни въздействия. Фибробетонът е екологично чист продукт и е негорим материал клас А1, подходящ за всякакъв тип възстановителни дейности, за изграждане на архитектурни елементи, окачени фасади и други.

Скали и водопади

Арт-Стоун изработва декоративни скали и водопади, окачени фасади, фонтани, маси, пейки, цветарници и други декорации, подходящи за водни басейни, аква паркове, детски площадки.

Градинско обзавеждане

  • чешми
  • камини
  • барбекюта
  • саксии, кашпи
  • стъпки
  • пейки, маси


Art Stone изработва още облицовки и предлага суровини и оборудване за изработка на изделия от фибро-полимерцимент.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече