Декоративно стъкло, матирано стъкло - Мизия глас ЕООД

  • Разград, Производствена база и Централен офис: Разград, Западна Индустриална Зона.
  • +359 84 661 848
  • miziaglass@gmail.com
Описание

Мизия глас ЕООД със седалище в Разград се е наложила като водеща фирма в производството на декоративно стъкло, химически матирано стъкло, панели за интериорни врати, стъпала и подове.

Фирмата съществува от 2007 г., като в началото усилията й са съсредоточени в производството и обработката на химически матирано стъкло. Тя разполага с линия за химически мат, която е единствената в страната.

Мизия глас ЕООД постепенно започва да разширява дейността си. От 2009 г. тя се занимава с декориране на стъкло и успява да спечели много клиенти както в България, така и в страни като Гърция, Македония, Сърбия, Румъния, Косово и Албания.

През 2010 г. разградската фирма отваря склад за стъкло в София и това показва нейният стремеж да осигурява безупречно обслужване на своите клиенти в страната и чужбина.

Към настоящия момент Мизия глас ЕООД разполага с 3 500 кв.м покрита площ и е безспорен лидер в сферата си на дейност, защото осигурява на своите клиенти декоративно и матирано стъкло, подове, стъпала и панели за интериорни врати с отлично качество и изискан дизайн.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече