Дискотека Jim Beam Center - София

Описание

Jim Beam е дискотека в град София, която съществува от 1999 година и до днес е предпочитано място за всички, които обичат нощния живот и знаят, че тук се организират едни от най-добрите партита в столицата. Всеки сезон нощният клуб Jim Beam кани за участия както диджеи и популярни изпълнители от България, така и световноизвестни музиканти. В заведението са гостували - Nana, YARABI, Asle Bjorn, Morandi, DJ Camilo, DJ Yoter, DJ Kool и много други. 


Дискотеката успява да се задържи над конкуренцията си вече толкова години, благодарение на предлаганото разнообразие. Всяка вечер почитателите на нощния живот могат да очакват нещо различно. Дискотека Jim Beam предлага на вас и вашите приятели тематични партита с различен тип музика, партита за дамите, DJ партита, Хелоуин партита и други. Тук можете да отпразнувате рожден ден или да организирате фирмено парти. Едно е сигурно - в Jim Beam всеки ваш празник става незабравим, а нашият професионален фотограф ще запечата вашите щастливи мигове. 

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече