Защита от вредни влияния Форпост 1 | Спинор България

Описание

Усторйството „Форпост 1“ - Спинор България, оказва защита от вредните влияния на електромагнитните излъчвания на телевизорите и мониторите на персоналните компютри. Устройството е удобно и надежно средство за защита на човешкото здраве от негативното влияние на торсионните или т.нар информационни компоненти на електромагнитните излъчвания на телевизорите, мониторите на персоналните компютри и електронната техника като цяло.

Устройството Форпост 1 е генератор на десни статични торсионни полета, с което компенсира левите торсионни полета на негативното електромагнитно излъчване на електронната техника като цяло и създава безопасна зона в полето между човека и монитора на ПК или телевизора, както и около тях.

Създадената от усторйството Форпост 1 безопасна зона се явява преграда, която предотвратява възникването на енергоинформационна връзка между електронния предавател и човека и вследствие на това неутрализира тяхното негативно влияние върху човешкото здраве.

Сред предимствата на устройството Форпост 1 е възможността му да неутрализира негативните влияния, които оказват върху човека и неговото здраве автомобилната електроника и електросистемите на тролейбусите и влаковете на метрото.

Можете да поръчате продукта веднага и при напълно безплатна доставка тук.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече