Консумативи за хотела от Калина – България ООД

Описание

Производство и доставка на всички консумативи за хотела Калина – България ООД развива дейност в няколко основни направления: Производство и доставка на пълната гама консумативи за нуждите на Вашият хотел или хотелска верига. От десет години ние снабдяваме утвърдени хотели и хотелски вериги с пълната, съобразена с европейските стандарти и отговаряща на българските изисквания за категоризация гама консумативи и аксесоари. Условията за доставка и разплащане ще бъдат договорени към индивидуалните изисквания и възможности на вашия хотел (хотелска верига). По-конкретно това означава, че сме в състояние да Ви доставяме еднократно или периодично на малки количества от всеки продукт, включен в номенклатурата, да напечатаме Вашето лого, да изработим специфични серии.

  • Професионални почистващи препарати и дезинфектанти Фирма Калина – България ООД е официално оторизирана да продава продуктите на компанията ECOLAB . ECOLAB e световен лидер в разработването и производството на препарати за професионална хигиена и предлагането на съвременни хигиенни решения за постигане на безупречна чистота в обществени и административни сгради, хотели, производствени предприятия, търговски обекти, заведения за обществено хранене, фармацефтични предприятия и болници. Дезинфектантите на фирма ECOLAB са сертифицирани според най-новите изисквания на Министерството на Здравеопазването . Нашата програма за комплексно обслужване на потребителя включва не само доставяне на необходимите почистващи и дезинфекциращи препарати, но и осигуряване на дозиращи системи за тяхното икономично и безопасно приложение , разработване на хигиенни планове, консултации по поддържане на хигиената в обекта и съдействие при въвеждане в експлоатация и поддръжка.
  • Професионално почистване и поддържане на административни, хотелски и индустриални, както и почистване на жилищни сгради. Калина – България ООД извършва широк спектър от услуги за почистванe на всички видове меки и твърди подови настилки, тапицерии, витрини, прозорци и други, както и поддържащи почиствания в частни и обществени обекти и заведения. Всички предлагани услуги са с гарантирано от нас качество и на изключително конкурентни цени. Разполагаме с широка гама професионални машини, препарати и консумативи.
  • Рекламна дейност Тампон печат и сувенирна реклама – химикалки, запалки, тефтери и други изделия с рекламна цел.Изработване на рекламни брошури, дипляни, визитки.

Регионални представителства: Калина – България ООД е регионален представител на:

  • АБ – Терм – комплексно оборудване за ресторанти, заведения за бързо хранене, предприятия от хранително-вкусовата промишленост и др.
  • Проектиране и производство на изделия от неръждаема стомана – работни маси, мивки, шкафове, аспиратори, стелажи, колички, линии за самообслужване, топлинни шкафове, блок маси за хранене. Доставка на печки, скари, грилове, конвектомати, съдомиялни машини, колбасо- и зеленчуко- резачки, фритюрници хладилна техника и др.
  • Сиелт – проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение, контрол на достъп и работно време, пожароизвестяване и охрана, озвучаване на обекти, безжични системи за повикване.

Достатъчно е само да потвърдите принципният си интерес за сътрудничество с нас. По най-удобният за Вас начин: чрез обикновено потвърдително писмо, по факс, телефон или е-mail. След което в най-кратък срок да организираме делова среща, за което ще ни е особено приятно да Ви посетим и да обсъдим необходимото количество и видове аксесоари и услуги отговарящи на перспективните изисквания за подобряване на Вашата дейност.Дължим да Ви уведомим в тази връзка, че бихме могли да представим изгодни за Вас като цяло цени на всички наши продукти и услуги, които почти няма да влияят върху вашите общи разходи за експлоатация на обекта.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече