Оптични кабелни трасета - МС Гърков ЕООД

Описание

Проектиране и изграждане на медни и оптични кабелни трасета в Силистра от МС Гърков ЕООД

МС Гърков ЕООД се занимава с проектиране и изграждане на медни и оптични кабелни трасета в Силистра. Фирмата предлага и монтаж на съоръжения за видеонаблюдение и охрана, както и направата на домофонни системи.

Мрежите и трасетата, които фирмата строи са с различна цел, която може да бъде:

 

  • Осигуряване на достъп до Интернет;
  • Предоставяне на гласова телефонна услуга;
  • Пренос на радиосигнали;
  • Пренос на данни.

Оптичните кабелни трасета се състоят от снопове оптични кабели и имат най-широк спектър от предимства, особено в сравнение с медните кабелни трасета, които са малко по-остаряла технология за пренос на данни.

При изграждането на мрежите и трасетата за целите на своите клиенти, фирмата си осигурява възможност за бъдещото им развитие, както и за максималното улесняване на достъпа до тях с цел поправка, поддръжка или профилактика. Кабелите, които прокарва, могат да минават под земята или във вътрешността на сградите, като във всеки случай МС Гърков ЕООД спазва изискванията, описани в нормативната база на България.

Монтаж на съоръжения за видеонаблюдение и охрана

Монтажът на съоръжения за видеонаблюдение и охрана се осъществява основно за корпоративни клиенти и търговски площи, но не са единични случаите, когато поръчката идва от физическо лице и става въпрос за частен дом, апартамент, къща или вила.

Изграждане на домофонни системи

Изграждането на домофонни системи от МС Гърков ЕООД се поръчва като услуга от жилищни сгради, но и от административни сгради, чийто вход се налага да бъде заключван от съображение за сигурност. Много често домофонните системи се съчетават с устройствата за видеонаблюдение и охрана, тъй като са незаменима част от сигурността на обекта.

И, все пак, въпреки широкия спектър от съоръжения, които изгражда и поддържа, МС Гърков ЕООД е специализиран основно в проектирането и изграждането на оптични кабелни трасета. Това е така не само защото осигуряването на достъп до Интернет е най-търсената услуга в днешно време, но и защото по този начин най-широко покрива нуждите на клиентите в Силистра, а и на българския пазар.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече