Пералня "Перфект", Добрич

Описание

Пералня "Перфект" е основана през 2010 година и основната й дейност е свързана с пране, което извършва в собствено перално стопанство в Добрич с капацитет от над 150 килограма за един цикъл изпиране, сушене и гладене. Именно поради големите количества пране, които може да поеме на един път, клиентите на "Перфект" са корпоративни и в частност - хотели, ресторанти и СПА комплекси.

Процесът на изпиране в пералня "Перфект" е напълно автоматизиран и включва използване на препарати с най-високо качество.

Оборудването в пералното стопанство включва перални машини на най-добрите световни марки - MIELE (Германия), IPSO (Белгия), ELEKTROLUX (Швеция), PRIMUS (Чехия), ARISTON (Италия). Препаратите, които се използват, също са на реномирани производители. Това гарантира на клиентите първокачествено изпиране и перфектна чистота на тъканите, които са оставили тук.

Пералня "Перфект" има изрядна фирмена политика, която се води единствено в интерес на клиента. Фирмата се стреми към постоянното разширяване, инвестиции и вграждане на съвременни технологии, които да улеснят и подобрят производствения процес и качеството на услугите.

Така пералното стопанство в Добрич се превръща в едно от най-ефективните в региона. Множеството доволни клиенти и големият брой изградени дългосрочни бизнес взаимоотношения свидетелстват именно за това - за перфекционизма и професионализма на фирмата, що се отнася до услугите пране, сушене и гладене, които предлага.

"Перфект" спазва всички санитарно-хигиенни условия и работи в съответствие с европейското и българското законодателство в услугите по изпиране на чаршафи, покривки, спално бельо и други текстилни изделия. Спазват се изискванията за екологично равновесие, което я прави една съвременна фирма с дългосрочна политика за развитие.

Ако желаете да се възползвате от услугите пране, сушене или гладене, не се колебайте да се свържете с "Перфект", за да разберете работното време, цените и условията, при които се извършват услугите на фирмата.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече