Производство на стъкла и стъклопакети Русе - Минев Гласс ООД

Описание

Минев Гласс ООД е производител на стъклопакети и различни видове стъкла с производствена база в град Русе.

Компанията за производство на стъкла е основана през 2004 година. Целият екип се грижи за качественото изпълнение на предлаганите услуги, защото, в отношенията си с клиентите, поставя професионализма и коректността като свои приоритети.

Минев Гласс ООД може да си позволи бърза и качествена изработка и благодарение на отличното оборудване, с което разполага - автоматична поточна линия за производството на стъклопакети, машини за смесване на тиокол, преса, бутил-екструдер и със специализирани транспортни средства.

Минев Глас ООД Русе:

  • Флоатни стъкла - неутрално прозрачно стъкло, което се използва в обзавеждането, строителството и в други браншове.
  • Нискоемисионно стъкло - изключително енергоспестяващо стъкло, което пропуска слънчевата топлина и същевременно гарантира минимални топлинни загуби през студените месеци, а през лятото блокира нежеланите излъчвания на дълговълновата топлина.
  • Антирефлектно стъкло, което намалява блясъка и огледалният ефект на стъклото почти със 100 % с твърдо и трайно покритие. Използва се за витрини на магазини, покритие на фотографии или картини и други.
  • Цветни стъкла в синьо, бронзов, зелено и други. Чрез стъклото се постига основно ниво на слънчев контрол.
  • Стъклопакети - представлява конструкция от няколко стъкла, между които има затворена херметически въздушна преграда. Стъклопакетът предотвратява проникването на въздух и вода и не образува конденз. Особено ефективно решение за задържане на топлината и енергийна ефективност.
Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече