Спортни стоки, дрехи и аксесоари от онлайн магазин „Френки Спорт“

Описание

Онлайн магазинът на фирма „Френки Спорт“ ЕООД предлага широка гама от спортни дрехи, обувки и аксесоари на реномирани спортни компании в световен мащаб. Клиентите могат да направят онлайн поръчка за дамски, мъжки и детски дрехи с гарантиран произход, голямо разнообразие от размери и цветове и високо качество.

Спортната екипировка, предлагана от „Френки Спорт“ ще задоволи вкуса дори на най-претенциозните клиенти и професионални спортисти, тъй като продуктите са с дългогодишна гаранция и сертификати за качество и стандарт.

Дрехите и аксесоарите в онлайн магазина се доставят в максимално кратки срокове на клиента, а продуктовият каталог се обновява периодично, за да представи най-актуалните тенденции в спортните облекла. Фирмата доставя от чужбина водещите модели на марки като: Adidas, Nike, Puma, Reebok, Kappa, Lotto и др.

Доставката на всички видове спортни стоки, дрехи и аксесоари, представени от онлайн магазин Френки Спорт се осъществява на посочения от клиента адрес в рамките на 48 часа. 

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече