Триано ООД - производство на мебели за баня, Русе

Описание

Триано ООД - производство на мебели за баня, обработка на огледала и плоски флоатни стъкла

Фирма Триано ООД е фирма от Русе, чиято основна дейност е свързана с производство на мебели за баня, обработка на огледала и плоски флоатни стъкла.

За удобство на клиентите си, фирмата предлага цялата си продуктова гама за онлайн продажба в електронния си магазин.

За да се съобрази с разнообразните предпочитания на своите клиенти, Триано ООД разработва своите продукти в две серии мебели за баня, в 30 000 цвята:

Луксозна колекция - за всички наши клиенти, които търсят уникалност и лукс.

Стандартната колекция - за тези от клиентите, които държат по-скоро на практичността.

Продукти и услуги от Триано ООД

  • Мебели за баня - изработени от висококачествен PVC полистирол, водоустойчиви, неподатливи на огъване, раздуване и други деформации, изключително лесни за почистване.
  • Фирмата е разработила специална технология, която позволява вграждането на мрамор, гранит, алуминиеви детайли и стъкло в структурата на мебелите, което позволява многообразие от вариации и комбинации от форми и цветове, които можем да съчетаем изцяло по Ваше желание.
  • Принт стъкла - Триано ООД изработва принт стъкла по Ваша поръчка, които са чудесно допълнение към интериора на дома или офиса и издават Вашата индивидуалност и оригиналност.
  • Аксесоари - орнаментни и матирани стъкла, лампи, мивки, крака, дръжки, цветни стъкла.
  • Огледала и гравюри за огледала.
  • Паравани
  • Фирмата предлага 3-годишна гаранция на продукцията си.

Триано ООД ще бъде Ваш надежден партньор при изработката и подбора на мебелите за Вашата баня.

Със своя професионализъм, качество на материалите и оригиналност на дизайна, фирмата от Русе се е наложила на българския пазар и успешно защитава своето име пред многобройните си клиенти.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече