Търговия на едро и дребно с дървен материал | Егролес ЕООД

Описание
Дърводобивна фирма Егролес ЕООД развива търговия на едро и дребно с дървен материал и изделия от дърво, както и с дърводобив и дървообработка. Всички дървени материали и продукти се изработват от иглолистна дървесина: бор, смърч, ела, мура.

Егролес ЕООД продава на едро и дребно дървени греди с дължина - 2, 3, 4, 5, 6 и 7 метра и различни размери (дебелина и широчина). Дърводобивната фирма предлага дъски - всякакви размери (дължина и широчина). Егролес ЕООД се занимава с добив на дървесина на територията на Държавно горско стопанство Дупница.

Егролес ЕООД е създадена през 2003 г. с предмет на дейност: дърводобив и дървообработка, търговия на едро и дребно с дървен материал и продукти от дърво, търговска дейност в България и чужбина, внос, износ, реекспорт, продажба на едро и дребно.

Дейността на дървопреработвателна компания Егролес ЕООД е обособена в две основни направления:

  • Дърводобив За дейността си по добив на дърва и дървесина, фирмата разполага с бригада с висококвалифицирани работници и високопроходима горска техника.
  • Дървообработка Дърводобивното дружество притежава цех за дървопреработка, оборудван със съвремена техника, в който работят квалифицирани работници. Производствена база на дървопреработвателна компания Егролес ЕООД

Производствената база за дървени материали и продукти от дърво на дървопреработвателна компания Егролес ЕООД се намира в с. Маджаре, общ. Самоков, обл. Софийска. Компания за дървообработка Егролес ЕООД се намира в гр. Самоков, област София, община Самоков, където осъществява дейността си в областта на търговията на едро и дребно с дървен материал и изделия от дърво. Управител на фирмата, занимаваща се с търговия на едро и дребно с дървен материал и изделия от дърво е Евгени Захариев Грозданов.
Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече