Търговия със стъкла - Бургас-Глас Трейдинг ООД

Описание

Бургас-Глас Трейдинг ООД е основана през 2009 година и предлага широка гама от стъкла за Вашия дом, офис или заведение.

Тъй като фирмата специализира в изработката и търговията със стъкла, влагайки много нови идеи и труд, съобразява се с новите методи и тенденции в стъкларската индустрия, тя бързо се превръща в търсен партньор за своите клиенти.

Какви видове стъкла Ви предлага Бургас-Глас Трейдинг ООД?

  • Ламинирани защитни стъкла - изградени от две или повече стъкла, които могат да имат междинни слоеве от етил винил ацетат или поливинил бутирал. Ако броят на междинните и основните стъкла е по-голям, този тип стъкла осигуряват стабилна защита. Те имат и много други предимства - защита от удари, абсорбира ултравиолетовите лъчи на слънцето, шумоизолира, термична изолация, може да има различни цветове или да се внедрят картинки и снимки като междинен слой.
  • Флоатни стъкла - това е най-широко разпространения вид стъкло, с висока светлопропускливост, намира приложение като нереактивен продукт със съвършено гладка повърхност.
  • Орнаментни стъкла - отлично решение за разкрасяване на интериора за всяко помещение. Предлага се много голямо разнообразие от дизайни и изработка - матирани, закалени, ламинирани или монтирани в стъклопакет.
  • Цветни стъкла в сиво, бронзово, светлозелено, тъмнозелено, светлосиньо, тъмносиньо. Намаляват UV лъчите, слънчевата топлина, имат висок соларен фактор и ниско ниво на светлинна рефлексия.
  • Армирани стъкла за защита от пожар, дим, горящи газове - проектирано е да издържа на висока температура, защото в структурата си има вградени метални нишки и това не му позволява да се пръсне.
  • Нискоемисионни стъкла, които по своята същност представляват безцветни флоатни стъкла, като върху едната им страна има тънък слой от метални частици, а нискоемисионният слой се поставя трети. Стъклопакетът пропуска слънчева светлина и отразява дълговълновата радиация (топлина) обратно в помещението. Този тип стъкла покачват топлоизолацията спрямо тази на нормалния стъклопакет с 50 %, а топлинните загуби намаляват с 30 %.

Бургас-Глас Трейдинг ще предложи не само голям избор от стъкла, но ще Ви осигури и тяхната доставка, както и други услуги, свързани със стъклата - обработка на огледала, кантиране, матиране, пробиване, производство на стъклопакети, производство на стъклата с дебелина и размери изцяло по Ваше желание.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече