Българска кухня в Банско | Механа Момини двори

Описание

Ако искате не просто да се насладите на приятна атмосфера, битова обстановка и неустоими ястия, приготвени пред очите ви, посетете механа Момини двори в Банско.

Механа Момини двори – подарете си незабравими мигове

Щом влезете тук, вие ще сте посрещнати от любезен персонал. А обстановката несъмнено ще ви очарова – всеки един детайл в интериора на заведението е внимателно подбран. Именно тук ще имате възможност да се полюбувате на закачените по стените дърворезби, на огъня в камината, да се насладите на румоленето на водното колело, докато бавно отпивате от чашата вино на малки глътки.

В случай че решите да посетите заведението през лятото, ще можете да се настаните в лятната градина – обширна, прохладна, изпъстрена с цветя.

Но това не е всичко!

Механата дава възможност на своите гостите да наблюдават начина, по който се приготвят ястията, тъй като тя разполага с открита демонстрационна кухня. Тук ще можете да вкусите ястия от българската кухня, приготвени по автентични рецепти.

Посетете механа Момини двори! Ще бъдете посрещнати от любезния персонал, чиято усмивка ще ви предразположи приятни мигове тук.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече