Сервизно обслужване на автомобили в град София | Евро Ван ООД

Описание

ЕВРО ВАН ООД е автосервиз с безупречна репутация на българския пазар. Той е разположен в град София и предлага разнообразни услуги по обслужването на автомобила. Те имат на свое разположение пълен набор от модерно оборудване, което им помага да реализират всички ремонтни дейности в най-кратки срокове, в това число: 6 подемника в капацитет 3.5 тона, стругаро-шлосерска работилница, оборудвана с всички необходими машини за правилното ѝ функциониране, електро работилница, стенд за ремонт на дюзи и такъв за реглаж на преден и заден мост. ЕВРО ВАН ООД има още охраняем паркинг и голяма работна база. Фирмата има свое разположение и просторно складово помещение, където те съхраняват различни инструменти и резервни части.

Служителите на сервиза имат богат опит и дългогодишна практика. Те се отличават от конкуренцията с отговорно отношение и професионализъм. Екипът е съумял да завоюва доверието на клиентите, които знаят, че в сервиз ЕВРО ВАН автомобилът им е в сигурни ръце.

Можете да се обърнете към тях за:

  • точна диагностика на възникнали повреди

  • качествен ремонт

  • пътна помощ

  • реглаж и още много.

Разумните цени, отзивчивостта на екипа и вниманието към детайла превръщат ЕВРО ВАН ООД в един от лидерите сред автомобилните сервизи в столицата. Потърсете ги и Вие! Свържете се с представител, като използвате посочените координати за контакт.


Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече