Хотел-ресторант в Златни пясъци | Хотел-ресторант Джамбо

Описание

Хотел Джамбо е разположен в един от любимите български черноморски курорти Златни пясъци. Той предлага всички необходими условия за пълноценна почивка, а персоналът му искрено се интересува от Вашето приятно изкарване.

В хотел Джамбо ще намерите истински уют, комфорт и обслужване на високо ниво. Стаите за гости са модерно и функционално обзаведени. Те разполагат с всичко необходимо, за да се почувствате като у дома си.

Едно от най-големите предимства на хотела са фитнес залата и сауната, достъпът до които е абсолютно безплатен за всички гости на хотела. Мястото за настаняване Ви предлага приказна гледка към морския бряг, както и пясъчни плажове, намиращи се в непосредствена близост до хотела.

Рецепцията на хотел Джамбо е денонощна, така че можете да се свържете с тях по всяко време.

Служителите на хотела ще Ви посрещнат с усмивка и ще Ви заредят с добро настроение, за да забравите всички грижи, а професионализмът, с който изпълняват задълженията си, ще Ви накара да се върнете отново.

Свържете се с представител на хотел Джамбо, като използвате посочените координати за контакт.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече