Реклама в BUSINESS-EUROPE.BG

Реклама в BUSINESS-EUROPE.BG - Първият Европейски бизнес каталог, който е част от международна онлайн платформа за бизнес сътрудничество в рамките на Европейския съюз и извън него.

Рекламирайки в каталога Busines-Europe, вие и вашият бизнес ще станете част от партньорска мрежа за комуникация и търговия на стоки и услуги, която има за цел да ви свърже с потенциални бизнес партньори и клиенти от България и света.

Ставайки част от BUSINESS-EUROPE.BG, вие ставате част от международните икономически отношения. Регистрирайте фирмата си в Първия Европейски бизнес каталог или се свържете с екипа на каталога за повече информация.

Цени за реклама в BUSINESS-EUROPE.BG

ПАКЕТ стандартен продуктов мини продуктов макси VIP
Цена за 12 месеца 199 лв. 299 лв. 699 лв. 1999 лв.
Цена за 6 месеца 119 лв. 169 лв. 369 лв. 1299 лв.
Информация за дейността Предоставена от вас информация за дейността ви, без ограничения в размера на текста. До 300 символа До 500 символа До 800 символа До 1800 символа
Снимка или лого на фирмата Представя се в непосредствена близост до името на фирмата в различните раздели и отрасли. да да да да
Снимки/графики Предоставен от вас снимков/графичен материал за оформление на презентацията на фирмата. 6 10 15 20
Контакти Линк към вашия сайт, информация за контакти - телефон, email, адрес. да да да да
Форма за обратна връзка Форма за контакти, чрез която ще получите автоматично email със запитване от страницата на вашата презентация. да да да да
Приоритет при търсене не да да да
Видео презентация Предоставена от вас видеопрезентация, която да бъде включена в презентацията с линк. не не не да

Цените са без ДДС

BUSINESS-EUROPE.BG си запазва правото да актуализира условията и цените за участие в сайта с цел подобряване на услугите, които предлага, като се ангажира да уведомява своевременно своите клиенти.

 

Банер реклама в BUSINESS-EUROPE.BG

Позиция Размери Брой месеци Цена
Начална страница 273х273 рх 1 399 лв.
Вътрешна страница 273х273 рх 1 149 лв.

Цените са без ДДС

BUSINESS-EUROPE.BG си запазва правото да актуализира условията и цените за участие в сайта с цел подобряване на услугите, които предлага, като се ангажира да уведомява своевременно своите клиенти.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече