Тенекеджийство, изолации и вентилационни системи в Шумен – Автоизотен ООД

Описание

Автоизотен ООД е водеща компания, за Шумен и района, щанимаваща с вентилационни системи, хидро изолации и строително тенекеджийство.

Благодарение на дългите години доказване на своята коректност и професионализъм, фирмата се радва на множество клиенти, останали доволни от нейната работа. През времето, в което съществува, компанията е извоювала висока популярност и търсене от страна на своите клиенти.
Персоналът на фирмата, притежава богат опит в сферата и креативни концепции, които се харесват на клиентите.

Усърдието и желанието за развитие, бяха повод Автоизотен да подобри мащабите и капацитета си на работа, като компанията закупи две иновативни машини, спомагащи за работния процес във фирмата.

Значителна част от обществените сгради в Шумен, са с обшивки и куполи, именно от Автоизотен. Компанията непрестанно се стреми към съвършенство и не спира да въвежда най-нови технологии и похвати в работата си, с цел подобряване качеството на крайния резултат.

Цените, с които работи фирмата са достъпни и съобразени със стандарта на живот, на всеки средностатистически българин. Фирмата се стреми да предложи максимално високо ниво на предлаганите услуги, съчетавайки – високо качество, бързина в изпълнението и конкурентни цени.

Ако желаете да се запознаете по-подробно с дейността на Автоизотен ООД, можете да се обърнете към представител на фирмата, на посочените координати за контакт.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече