Геология, геотехника, геофизика Гео Дрил - София

Описание

Гео Дрил е софийска фирма, която предлага различен вид услуги и консултации в сферата на геологията, геофизиката и геотехниката. Освен това предлага услуги и в областта на инженерната геология и хидрогеология и много други. Услугите, които фирмата предлага, са на обекти, разположени из цялата страна.

 

Други услуги предлагани от Гео Дрил:

  • В областта на инженерна геология и хидрогеология – създава проекти за хидротехнически съоръжения и проекти за самите съоръжения
  • Анализи – екологически, технически, икономически, правни концесии, изготвяне на експертизи, съобразени с всички норми и изисквания очертани от европейските стандарти за екология
  • Сондажи – диамантено сондиране
  • Геоложки проучвания

 

Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти инженери, геолози, юристи, строителни работници. Благодарение на богатия опит и усилен труд, който полагат, нивото на работа е високо, от което Гео Дрил печели много клиенти.

Постоянната оптимизация на работа и инвестиция и реинвестиция в съоръженията, превръщат компанията в една от най-бързо и стабилно развиващите се в страната. Високо поставените цели и силна мотивация за развитие в областта на геологията, геофизиката е геотехниката, правят Гео Дрил доверен партньор.

 

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече