Производство на мебели и обзавеждане - Мебелна фабрика Димов

Описание

Мебели и обзавеждане за спалнята, дневната, кухнята, детската стая, антрето от Мебели Димов

Мебелна фабрика Димов се занимава основно с производство на мебели и обзавеждане за битови нужди. Разбира се, изделията на фирмата са подходящи и за офиси, заведения, хотели, търговски площи и т.н. Изделията на Мебели Димов са предназначени за спалнята, дневната, кухнята, детската стая, антрето.

Например, фирмата предлага на българския пазар следните видове мебелировка за дома:

  • мебели за спалнята;
  • кухненски мебели;
  • мебели за спалня;
  • обзавеждане за детска стая;
  • антрета и портманто.

Корпусна мебел от Мебели Димов

Най-голям дял от артикулите, произвеждани от фирмата заема корпусната мебел и меката мебел, като втората се предлага най-вече в мебелните магазини в Силистра.

  • Корпусна мебел Димов - гардероби, легла, секции, библиотеки и др.
  • Мека мебел Димов - дивани, кухненски ъгли, холни гарнитури и други.

Едно от най-сериозните предимства на фирмата е уникалния стил на производството, който се е превърнал в отличителен белег за цялата марка. Това е постигнато благодарение на години труд и усърдно себеотдаване на дейността по производството на мебели и обзавеждане. Всеки служител е мотивиран по отношение на развитието на мебелната фирма от Силистра и всеки от тях притежава необходимите квалификации и опит за създаването на мебели и обзавеждане с неповторим дизайн.

Мебелна фабрика Димов има на разположение над 100 човека персонал, сред които дърводелци, проектанти и дизайнери, следящи всички иновации и тенденции на световната сцена. Производствената база е разположена на над 6000 квадратни метра площ, където са изградени специализиран цехове и ателиета.

Мебелна фабрика Димов е утвърдено име на българския пазар в област производство на мебели и обзавеждане. Затова е и толкова търсена - защото нейните потенциални и настоящи клиенти и партньори могат винаги да разчитат на лоялност, бързина и качество. Самите мебели, както и цялостното обзавеждане за дома са предпочитани заради разнообразието от модели за всеки стил и всяко предпочитание.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече