Унищожаване на вредители - ХИГИЯ-О.С. ЕООД

Описание

Унищожаване на вредители, дезинсекция, дератизация и дезинфекция в София от ХИГИЯ-О.С. ЕООД

ХИГИЯ-О.С. ЕООД е специализирана в извършване на услуги, като унищожаване на вредители, дезинсекция, дератизация и дезинфекция в София. Специалистите, работещи във фирмата, притежават необходимите квалификация, познания и професионален опит за висококачественото провеждане на необходимите дейности в областта на ДДД. Така клиентите могат да са сигурни в успеха в борбата срещу вредители от всякакъв вид.

Дейностите, които ХИГИЯ-О.С. ЕООД извършва, са основно 3 вида:

  • Дезинсекция - унищожаване на насекоми, обитаващи сгради от всякакъв вид (мухи, бълхи, оси, дървеници, кърлежи, комари), в градска среда (хлебарки, молци), в селскостопански стопанства (мравки) и други.
  • Дератизация - борба с гризачи, като плъхове, мишки, съсели и др.
  • Дезинфекция - борба с микроорганизми, които заразяват водни площи (канали, басейни, мочурливи места) или обеззаразяване на помещения, в които е имало заразно болни пациенти.

Методи за унищожаване на вредители

Методите за унищожаване на вредители, дезинсекция, дератизация и дезинфекция в София, които ХИГИЯ-О.С. ЕООД използва, са различни и се избират според конкретния обект. Могат да бъдат физични, химични (чрез ДДД химикали), биологични, чрез различни видове механични устройства.

Фирмата е регистрирана в РИОКОЗ (бившето ХЕИ) и притежава сертификат за извършване на дейността си по стандарт по ISO9001:2008. Така клиентите й могат да са спокойни, че са се обърнали към легитимна фирма, която държи на професионализма, качеството и коректността.

ХИГИЯ-О.С. ЕООД предлага както еднократно прочистване от вредни насекоми и организми, така и абонаментна поддръжка на обекти, които за застрашени или при които нуждата от превенция е по-голяма заради спецификата на дейността им. Специалистите, които работят за фирмата в областта на ДДД и унищожаването на вредители, могат да консултират клиентите относно превенцията, която е различна в зависимост от различните характеристики на помещенията и спрямо целите, за които се използват.

Ако имате нужда от ДДД услуги в София, не се колебайте да потърсите именно ХИГИЯ О.С. Фирмата ще се справи успешно с унищожаване на вредителите и ще осигури необходимата превенция!

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече