Производител на обувки | Пиерик Груп ЕООД

Описание

Пиерик Груп ЕООД е производител на висококачествени обувки, а също така и на разнообразие от кожени изделия. Фирмата се развива от дълги години и е изградила сериозно име на професионалист в бранша. Производствената база на Пиерик Груп разполага с отлично оборудване, което е синхронизирано с работниците във фирмата и ги улеснява максимално.

Тя работи на ишлеме с видни италиански марки, за които качеството е главно в работната концепция. Пиерик не прави, каквито и да били компромиси с качеството на използваните материали, а обработва фини, но устойчиви кожи.

Големите размери на фабриката и нейното пълно оборудване, дават възможността на фирмата да се ангажира с огромни количества чифтове обувки, които да предлага на пазара. Моделите са повече от разнообразни и е заложено на удобство и стил, които същевременно са съчетани с изключителна здравина.

Всичко това е основателна причина, фирмата да бъде сред предпочитаните производители на обувки. Множеството и партньори и огромното търсене са основна награда за труда, който е положил създателя на Пиерик – Пиеро Агостини. Той прехвърля перфекционизма си в своята работа и това му се отблагодарява много бързо във времето. Вместо успокоение за него, това се оказва мотивация, да разширява мащабите на бизнеса си, до това, което е днес – един сериозен, наложил се на пазара производител на обувки с високо качество и вид.


Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече